K.V.K.K

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (KVKK) Aydınlatma Metni

 

Sayın Kral Akademi Uzem Müşterisi,

Biz Kral Akademi Uzem, müşterilerimizin kişisel verilerini en üst düzeyde koruma taahhüdüne sahibiz. Bu nedenle, Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (KVKK) kapsamında sizleri bilgilendirmek istiyoruz.

 

1. Veri Sorumlusu

Kral Akademi Uzem

Etimesgut/Ankara

[email protected]

0850 372 6797

 

2. Kişisel Verilerin İşlenme Amaçları

Kişisel verileriniz aşağıdaki amaçlarla işlenebilir:

 

Ürün ve hizmetlerimizin sağlanması,

Müşteri ilişkileri yönetimi,

Kampanya, promosyon ve tanıtım faaliyetleri,

Pazar araştırmaları,

Hukuki yükümlülüklerin yerine getirilmesi.

 

3. İşlenen Kişisel Veri Kategorileri

Aşağıda, işlediğimiz kişisel veri kategorilerini bulabilirsiniz:

 

Temel Kimlik Bilgileri: Ad, soyadı, T.C. kimlik numarası,

İletişim Bilgileri: E-posta adresi, telefon numarası,

Finansal Bilgiler: Fatura bilgileri, kredi kartı bilgileri,

Demografik Bilgiler: Yaş, cinsiyet, coğrafi konum.

 

4. Kişisel Verilerin Aktarılması

Kişisel verileriniz, yasal düzenlemeler çerçevesinde ve işbu aydınlatma metninde belirtilen amaçlar doğrultusunda, iş ortaklarımıza, hizmet sağlayıcılarımıza ve yetkilendirilmiş kişilere aktarılabilecektir.

 

5. Kişisel Veri Saklama Süreleri

Kişisel verileriniz, işbu aydınlatma metninde belirtilen amaçlar doğrultusunda gerekli olan süre boyunca saklanacaktır. Verilerin işlenme amaçları sona erdiğinde veya yasal bir zorunluluk ortaya çıktığında, veriler silinecektir.

 

6. Kişisel Veri Güvenliği

Kişisel verileriniz, gerekli güvenlik önlemleri alınarak korunacaktır. Veri güvenliği ile ilgili her türlü teknik ve organizasyonel önlem alınmaktadır.

 

7. Haklarınız

KVKK kapsamında, kişisel verilerinizle ilgili aşağıdaki haklara sahipsiniz:

 

Veriye erişim hakkı,

Kişisel veri düzeltme hakkı,

Kişisel veri silme hakkı,

İşleme itiraz etme hakkı,

Taşınabilirlik hakkı.

Bu haklarınızı kullanmak için Kral Akademi Uzem ile iletişime geçebilirsiniz.

 

8. İletişim

Kişisel verilerinizle ilgili her türlü soru, şikayet ve talepleriniz için [email protected] adresinden bize ulaşabilirsiniz.

 

Bu aydınlatma metni, KVKK kapsamında kişisel verilerin işlenmesi ile ilgili genel bilgiler içermektedir. Daha fazla bilgi almak veya sorularınızı iletmek için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

 

Saygılarımızla,

 

Kral Akademi Uzem